Koningsdag 2021

Kronen van de Koning

Speurtocht Koningsdag 2021 Haren

De kronen zijn uitgezet op drie verschillende routes en staan achter de ramen van winkels en huizen. Vanaf zaterdag 24 april t/m Koningsdag 27 april kun je één of meerdere routes lopen. Tel het aantal kroontjes dat je tegenkomt op de route en geef dit aan ons door.
Onderaan deze pagina vind je een foto van hoe de kroontjes eruit zien.

Succes en laat ons vooral weten wat je er van vond.

Route 1, Harener Holt:

1. Start ter hoogte van de Oosterweg 117 en loop richting het zuiden.
  2. Ga linksaf de Grootslaan op
  3. Sla linksaf Roggeveld op
  4. Sla linksaf Eenkoorn op
  5. Aan het einde sla rechtsaf Zuiderkampen op
  6. Sla rechtsaf Achterhoeskamp op
  7. Sla rechtsaf Hoogkamp op
  8. Sla rechtsaf Tegenhoeskamp op
  9. Sla linksaf weer terug op de Zuiderkampen
  10. Met de bocht mee naar rechts het IJzerhof op
  11. Aan het eind van de weg links, weer richting Oosterweg 117 (startpunt)

Route 2, Centrum:

1. Start bij het kantoor van Univé aan de Rijksstraatweg 142 en loop richting het zuiden
  2. Volg de Rijksstraatweg tot het voormalige ABN AMRO kantoor (nr 184) en sla dan linksaf richting de Brinkhorst.
  3. Loop de Brinkhorst af tot aan de Bruna en loop dan een rondje over het hele Raadhuisplein.
  4. Als je het rondje Raadhuisplein hebt gelopen, is de route ten einde.

Route 3, Oosterhaar:

1. Start op het kruispunt van de Mellenssteeg en de Pinksterbloemweg en loop de Pinksterbloemweg op
  2. Sla rechtsaf de Hopweg op
  3. Met de bocht mee naar links en sla aan het einde rechtsaf de Zonnedauwweg op
  4. Aan het einde met de bocht mee naar rechts de Ridderspoorweg op
  5. Op het kruispunt met de Anjerlaan sla linksaf de Anjerlaan op
  6. Sla op het Kruispunt met de Oude Middelhorst rechtsaf
  7. Sla rechtaf de Mellenssteeg op
  8. Sla rechtsaf de Boterbloemweg in
  9. Aan het einde van de Boterbloemweg weer linksaf de Pinksterbloemweg op naar het startpunt.

Route gelopen en kroontjes geteld? Mail vóór 30 april 2021 onder vermelding van je naam en leeftijd het aantal getelde kroontjes naar oranjeverenigingharen@gmail.com. Vermeld hierbij ook welke route je hebt gelopen. Per route worden er prijzen verdeeld.

Wil je de route(s) printen? Druk rechtsboven in je internetbrowser op ‘Afdrukken’ of gebruikt de sneltoets ‘Ctrl+P’.